COLORADO: EEN ECHT ALL-AMERICAN AVONTUUR

Of je nu in de wereldberoemde Rocky Mountains wilt skiën, de vele steden en dorpen wilt verkennen of wilt genieten van adembenemende natuurlijke schoonheid, je vindt het perfecte avontuur in Colorado. De vier verschillende seizoenen van de staat, 300 dagen zon per jaar en afwisseling in landschap maken dit de perfecte staat om een reis naar te plannen.

Van uitgestrekte prairiegraslanden tot de majestueuze bergen, van rivieren tot woestijnlandschappen, Colorado is anders dan welke staat dan ook. De hoogste staat in de VS biedt een ongelooflijke selectie van dieren in het wild en natuurlijke bezienswaardigheden, evenals een rijk cultureel erfgoed in frontiers, smalspoorbanen, mijnmusea, dinosaurusfossielen, oude klifwoningen en in de kunst van de lokale Indianen stammen. Van ijsklimmen tot een warmwaterbron, een verblijf in een historisch hotel of een reis door een spookstad, de westerse erfenis van Colorado is overal.

Culinair Walhalla

Naast de rodeo’s en ranches, vind je er een culinair walhalla, met tal van lokale restaurants, brouwerijen, wijngaarden en wijnhuizen. Vijfentwintig eersteklas skigebieden en diverse natuurfestivals, nationale parken en geweldige routes door het adembenemende landschap maken Colorado de perfecte bestemming voor avonturiers.

Met het hele jaar door zoveel geweldige dingen te zien en te doen in de hele staat, is er nooit een slechte tijd om Colorado te bezoeken.

Fun fact

Werelds eerste rodeo werd gehouden op 4 juli 1869 in Deep Trail, Colorado.

Wild West USA

23 dagen via Travelhome
Kenmerken

 Authentiek en ruig Amerika
 Toegangspoort tot de Rocky Mountains
 Incl. retourvlucht, hotel en camperhuur

  

Rocky Mountains & Great Plains

23 dagen via Tioga Tours
Kenmerken

 Dwars door de Rocky Mountains
 Yellowstone en Mount Rushmore
 Theodore Roosevelt National Park

Rondreis door Rocky Mountains                            
23 dagen via American Vacation
Kenmerken

 Stop in Denver, Nationaal Park
 Cheyenne, Rapid City, Buffalo
 Optie voor auto- of camperhuur

ONTDEK ANDERE STATEN

Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door: