BEZOEK ICONISCH GEORGIA

Energieke en levendige steden, een ellenlange kustlijn en een adembenemend berglandschap: al deze unieke ervaringen zijn te vinden in Georgia. Naast de prachtige skyline geeft Atlanta je toegang tot ’s werelds grootste aquarium, de kans om in de voetsporen te treden van een van de meest opmerkelijke leiders van de burgerrechten en zelfs’ s werelds grootste collectie cola-memorabilia te zien in de World of Coca-Cola.
Loop in Savannah door de geplaveide straten van de eerste stad van Georgia, een plek vol zuidelijke charme met één van de grootste historische wijken van het land. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van Cumberland Island National Seashore waar nog steeds wilde paarden over de stranden zwerven. Of ontdek de meer dan 400 plekken zoals slagvelden, begraafplaatsen, wapenarsenalen, musea, herenhuizen die aan de burgeroorlog herinneren met een schat aan verhalen.

De 47 staatsparken van Georgia bieden volop mogelijkheden voor outdoor liefhebbers. Ga raften of kajakken op de Chattahoochee-rivier in Columbus, ’s werelds langste stedelijke wildwaterbaan. Hike over de Appalachian Trail die begint bij Springer Mountain in de bergen van North Georgia.

Georgia Film

Bezoek de filmlocaties die nu deel uitmaken van de televisie- en filmgeschiedenis zoals een van Georgia’s meest herkenbare iconen “Gone With the Wind” langs de Gone With the Wind Trail van Jonesboro naar Marietta. Met alles wat er te zien en te doen is, moet je Georgia zeker een keer verkennen.

Fun fact

Coca-Cola werd uitgevonden in Georgia, een rondleiding door het hoofdkantoor in Atlanta is een populair vakantie uitje.

Civil Rights History Trail

14 dagen via De Jong Intra

Kenmerken

 Unieke autorondreis
 Centraal de geschiedenis
 Langs de zuidelijke staten van Amerika

Amerika’s diepe zuiden

14 dagen via Travelworld

Kenmerken

 Bijzondere autorondreis
 Door vijf zuidelijke staten
 Plantagehuizen en muzikale invloeden

Musical Roots of the South

17 dagen via American Vacation

Kenmerken

 Rondreis voor muzikale hoogtepunten
 Bezoek Tupelo, Elvis Presley
 Great Smokey Mountains

ONTDEK ANDERE STATEN

Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door: